Untitled

pffff tis hier echt om kapot te gaan... tien uur 's morgens in mijn kamerjaske en het zweet loopt van mijn rug. Volgens het weerbericht zou het donderdag (en misschien morge zelfs al) beginnen afkoelen... ik hoop het!

Untitled

In mijn zoektocht providers van gratis asp/asp.net hosting heb ik deze lijst gevonden. Heb er al enkele bekeken maar niet alle url's werken en bij andere vind ik helemaal nix terug over de gratis hosting... Ga alles nog verder bekijken en dan zwier ik mijn bevindingen mee op het log.

ASP Free.com - Free Asp Hosting Providers

Untitled

De zomer dit jaar is echt super heet. Het is bijna twee uur 's nachts en ik zweet me nog te pletter... of zou het misschien komen door die pc die weeral warme lucht produceert?
Daaraan zal toch nog moeten gewerkt worden... het energieverbruik en vooral de warmteproductie van de computer.
In het boek van Tim Berners Lee las ik dat hij ervan droomt om overal zomaar een scherm ter beschikking te hebben, over en altijd, om op die manier steeds en onmiddellijk toegang te hebben tot het World Wide Web.
Op zich is het inderdaad misschien wel een leuk en goed idee... zeker als je het web gebruikt op de manier waarop berners-lee ('uitvinder' van het web) het heeft bedoeld: een informatie ruimte om alle informatie te delen. Als dit écht wil werken moet je inderdaad altijd en overal onmiddellijk toegang hebben tot het www. Ik zou het echter niet zien zitten om mijn computerke heel de dag aan te laten staan bij zo'n temperaturen... ik moet in de …