Dit is ?cht gestoord... (maar wel grappig ;-))

http://www.crankyank.com/video/Special_Ed-Ive_Got_Mail.mpg

Pingtest

Vanaf nu wordt weblogs.com gepinged bij het posten van een nieuw bericht dus dat moet getest worden...

Spammers, I'll fight you!

In één of ander tijdschrift las ik overlaatst over een webpagina die fake e-mail adressen produceert om zo de database van spammers vol te proppen met onbestaande e-mail adressen, zodat deze database zo goed als onbruikbaar wordt. Ik ben ondertussen nog enkele websites tegen gekomen die ook zo'n pagina hadden en heb er ook een aan het weblog gehangen.
Voor nucleus is er trouwens ook een plugin die fake adressen genereert maar dit gebeurt dan op iedere pagina wat met zich meebrengt dat er voor iedere pagina weer wat extra processortijd nodig is.
In hoevere de fake adressen echt bijdragen aan het omzeep helpen van de database van een spammer weet ik niet maar het lijkt me toch beter dan alleen maar toekijken.
Bekijk de antispam pagina

WWQF instant noodles Tom Yum Shrimp Flavour

Natuurlijk wilde ik zo snel mogelijk een nieuwe smaak proeven dus koos ik 'WWQF instant noodles Tom Yum Shrimp Flavour', wat dat ook mag wezen.
Ik wist van de vorige (die van hetzelfde merk was) dat het wel eens heel pikant zou kunnen zijn en deed er daarom maar de helft van het zakje 'smaakpoeder' bij. Algoed, want ook deze versie zou anders vrij pikant zijn. Met de helft van het poeder echter was het net goed. Niet te pikant en niet te flauw.
Alleen de garnalen proevde ik er toch niet echt in... al bij al niet slecht

Layout

Nu ik een webhost heb die af en toe toch een beetje werkt kan ik me eindelijk beginnen bezighouden met het 'skinnen' van mijn weblog. De eerste aanpassingen zijn dan ook al te zien. Er zal nog wel veel veranderen en ook extra dingen bijkomen...

Nog meer noodles

Vandaag ben ik naar ons klein stadje geweest (in vergelijking met Parijs...). En ja hoor, de chinese supermarkt nog eens gepluimd! Zes verschillende soorten Noodles! To be continued...

WWQF instant noodles Tom Klong Flavour

Na een ritje met de Thalys terug van Parijs kunnen Noodles altijd wel smaken. Dus tijd om nog eens een nieuwe smaak te proberen. Ik zou echt niet weten wat 'Tom Klong Flavour' is maar de afbeelding op het pakje zag er lekker uit en 60 gram leek me een goede hoeveelheid. Het viel me al op dat er precies nog al veel 'smaakpoeder' bij zat maar toch maar alles erin kappen.
Hamaaai! ik had evengoed een pot sambal kunnen leeglepelen! Echt superpikant. Dan maar wat laten afkoelen. En dat hielp. Slecht waren ze dus niet echt maar vooral toch wel heeeeeel pikant.

Schoolboeken

Vanmorgen ben ik mijn nieuwe boeken en cursussen gaan halen voor mijn tweede jaar (TI aan de KdG departement H&B). Jawade boeken zijn toch duur! Algoed had ik ons moeder bij om te betalen :-D
Maar ik moet zegge, er zitten interessante boeken/cursussen bij! PL/SQL, UML, Netwerken (zelfs over bluetooth etc), java...

Untitled

Toen ik enkele dagen geleden wat rond liep te lopen in de Fnac op de groenplaats vond ik daar plots een heel rek met cd's aan &eur;7.5! Schitterend gewoon. De eerste die mij opviel was Tourist van St Germain, een bangelijk goede CD. Verder zag ik nog een CD van Buscemi liggen. Die naam zei me wel iets. Op de onderstaande website vond ik een bespreking van die cd.
Buscemi - Our Girl in Havana - CD-bespreking: "BUSCEMI 'Our Girl in Havana' (2000, Downsall Plastics - DSL018-1) Songs
1. Spooky Samba
2. Calling All Drama Queens
3. First Flight To London
4. The Salon Section
5. La Musica de Ayer con el Sonido de Hoy
6. Ramiro's Theme
7. Nightlife at 3:33
8. Angel of L.A.
9. La Sopa Del Dia
10. Our Girl in Havana
11. My Suitor"

Untitled

Vandaag heb ik de nieuwe layout voor mijn website al op een testserver gezet. Alles lijkt te werken.

Lightyear Webdesign, Webdesign voor iedereen!