Hed Kandi Radio Show

Vanavond Gisteren op Topradio van 22u tot 24u: de Hed Kandi Radio Show. Dat kan alleen maar goed worden!

update: Antwerpen blogt weet vandaag te vermelden dat het 7 april in Antwerpen Hed Kandi avond is. 4 clubs met 1 ticket. Dat ziet er goed uit.. maar het zal voor een andere keer zijn want ik zit op dat moment in de jeugdherberg van Malmedy :)

En nog meer nieuws: Vandaag is de allernieuwste Hed Kandi CD gereleased: Twisted Disco - Hed Kandi 57. Morgen dus maar even langs "'t stad" gaan ;)

update 2: foutje moet kunnen zeker? De Hed Kandi Radi Show was dus gisteren.. spijtig

Hier ben ik weer

Ja ik weet het, het is erg lang geleden dat ik nog eens iets op m'n blog heb gedumpt. En nu ik al van verschillende trouwe fans reclamaties begin te krijgen dat ik nog eens iets moet schrijven kan ik er niet meer onderuit natuurlijk...

Laatste keer toen ik nog eens iets schreef was ik net enkele dagen samen met Tine. Ondertussen zijn we nog steeds héél erg gelukkig samen en dat is ook een van de redenen waarom ik sindsdien niet meer heb geblogged. We hebben gewoon erg veel samen gedaan, waaronder enkele fuiven waarop ik me als nooit tevoren heb geaumseerd. Ook het etentje met de vrienden dit weekend was héél erg gezellig (gelukkig gaan ouders af en toe als eens op vakantie, hehe) en heeft een hele reeks leuke foto's opgeleverd. Geef nu toe, voor deze foto's smelt je toch (voor 15 van de 18 dan toch, sorry Maarten ;))?

Omdat ik samen met Tine soms zo'n overvolle agenda heb zijn we nu MyHomePoint aan het beta-testen zijn …

Een bijzonder weekend

Vrijdag avond had ik afgesproken met Michael van 7seconden om samen eens iets te gaan drinken. Het was de eerste keer dat ik een blogger in het echte leven zou ontmoeten dus het was best wel een beetje spannend. Vanaf de eerste onmoeting ging het gesprek echter heel vlot, vermoedelijk omdat Michael erg leuk kan vertellen. Dus Michael, wees gerust, je bent niet teveel aan het woord geweest :). Ik moet wel zeggen dat het héél erg snel kwart voor twee was, het moment waarop we noodgedwongen andere oorden moesten opzoeken.

Wie dacht dat we enkel over geek-stuff hebben gesproken heeft het fout. We hebben echt over uiteenlopende zaken verteld, zoals onze beide jobs en verschillende vakanties die we al hadden gedaan. Hierbij moest ik natuurlijk duimen leggen voor Michael, ik ben immers nog nooit buiten Europa geweest, maar daar zal het leeftijdsverschil ook wel voor iets tussen zitten. Natuurlijk hebben we het ook wel gehad over geek-gerelateerde zaken en bloggen. Dat was ook wel eens een leuke ervaring om over …

En dan plots...

...zonder dat je het verwacht, kom je iemand tegen, begint het te kriebelen, krijg je een warm gevoel, en dan.. WHAM!... een nieuw hoofdstuk is begonnen. En ik heb zin om te feesten!

degebruiksaanwijzingen.nl

degebruiksaanwijzingen.nl. Gebruiksaanwijzingen van zaken waar nog nooit een gebruiksaanwijzing van is geschreven. Zoals: de gom, het de gieter, de paperclip, ...

Announcing SiPPF 0.1

A few days ago I have released version 0.1 of SiPPF - Simple PHP5 Persistency Framework.

SiPPF is an Open Source (LGPL) library which can be used to store and load objects into a database. While there are other existing libraries for PHP that try to do this, they allmost always require you to adapt a special design for the classes that need to be stored (like inheriting from a special class). While this will work in a lot of cases, you might run into trouble some day because it is not very flexible. Inspired by Hibernate/NHibernate, SiPPF tries to be as flexible as possible and in the end it will probably only require that a persistable class has a default constructor (a constructor which allows zero arguments).

SiPPF is built around ADOdb, to support a maximum of DBMSes.

The release is available through the SourceForge file release system (preferred download location) or from http://files.gluefish.net/sippf/

Please note that this code is an alpha-release, which does …

Een fijn 2006 toegewenst!

Ik wil alvast iedereen een prettig 2006 toewensen!

En voor de geïnteresseerden: Na met wat vrienden hierthuis heerlijk te gourmetten (het ziet er toch lekker uit), gaan we samen naar de oud-oep-nief fuif. En het lijkt zelfs alsof ik er zin in heb!

Tot volgend jaar en wees voorzichtig!

UPDATE: De foto'kes zijn hier te vinden.

Firefox Tweak Guide - TechSpot

Firefox Tweak Guide - TechSpot

24 ways: Auto-Selecting Navigation

24 ways: Auto-Selecting Navigation. Cool trick to highlight the active tab with CSS

The Website Development Process

PingMag - The Tokyo-based magazine about "Design and Making Things" : Archive : The Website Development Process. :)